Fõoldal - STRABAG Property and Facility Services

 

Cégünk ebben az évben is indul az "Év Üzemeltető Cége 2014" versenyen. Tavaly az előkelő második helyezést, 2012-ben az első helyet sikerült elérnünk partnereinknek, munkatársainknak, szavazóinknak köszönhetően. Reméljük hogy a mostani megmérettetésen is szép sikert könyvelhetünk el, és ehhez várjuk a támogatásokat. Köszönjük!

 

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözöljük a STRABAG Property and Facility Services Zrt., Magyarország piacvezető ingatlanüzemeltető cégének honlapján, melyen megtalálhat minden fontos információt cégünk működésének és szolgáltatásainak vonatkozásában.

Cégünk legfontosabb célkitűzése ügyfeleink igényeinek teljeskörű kiszolgálása, tudatosítva a STRABAG Property and Facility Services Zrt. nevet a megbízhatóság és minőség szinonimájaként a piaci résztvevők számára.

Ezen célok elérésének egyik fontos eszköze egy aktualitásokkal teli vállalati weboldal működtetése, melynek segítségével Ön is könnyedén kapcsolatba léphet velünk!

Amennyiben cégünk bármely szolgáltatása felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal. Elérhetőségeinket megtalálja a Kontakt menüpont alatt.

További hasznos időtöltést kívánok honlapunkon!

Üdvözlettel,
Vágó László vezérigazgató

Bemutatkozó cégprezentációk:

Nemzetközi angol nyelven

Saját prezentáció magyarul

Saját prezentáció angolul

CSR politikánk